de Kroon InstallatiebedrijfAirco installatie in Vleuten en omgeving

Airco installatie in Vleuten en omgeving

Een airco installatie in Vleuten: wat komt daarbij kijken?

Je hebt het de afgelopen zomers ongetwijfeld al kunnen constateren: ook in Nederland is het klimaat behoorlijk aan verandering onderhevig. Dat betekent dat we in de zomermaanden steeds vaker op hoge temperaturen worden ‘getrakteerd’. Steeds meer mensen in Vleuten en omgeving kiezen er dan ook voor een airconditioning te plaatsen. Of beter gezegd: te laten plaatsen. Airconditioning zorgt voor een prettig en gezond woonklimaat. Bovendien kan een airco ook verwarmen en is -zeker gezien de huidige gasprijzen- een aantrekkelijke optie om deze in plaats van de verwarming aan te zetten.

Wat kost een airco installeren in Vleuten en omgeving?

Wat je aan kosten kwijt bent voor de aanschaf en installatie van een airco, is afhankelijk van diverse factoren. Zoals het soort airco, de benodigde capaciteit en op welke plek je de airco in huis geplaatst wilt hebben. Het is zeer belangrijk dat een specialist je airco installeert, om lekkages te voorkomen en je zeker weet dat de airco goed gemonteerd is.

Hoe verloopt de installatie van een airconditioning?

Kies je voor een mobiele airco, dan plaats je deze gemakkelijk op elke gewenste plek in je woning. Bij een vaste airco is dat echter een ander verhaal. Naast dat de airco op de meest gunstige plek moet worden gemonteerd, zullen wij uiteraard ook moeten boren en zullen we kijken of er een stroompunt aanwezig is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de leidingen zo netjes mogelijk worden weggewerkt. Dit alles doen we uiteraard in overleg met jou. Wij als specialist in het plaatsen van airco in Vleuten en omgeving draaien er onze hand niet voor om.

Welke werkzaamheden vinden er plaats bij de plaatsing van uw airconditioning

Het bovenstaande geeft enig inzicht in de werkzaamheden waarmee onze specialist in het plaatsen van airconditioners in Vleuten op locatie mee aan de slag gaat. Zo hangen wij na zorgvuldig overwegen de binnenunit op, worden er boorwerken voor de leidingen uitgevoerd en wordt er een buitenunit geplaatst. Vervolgens dient de airco nog te worden aangesloten op de koelleiding en de stuurkabel en wordt deze gevacumeerd. Uiteraard controleren wij de werking van het systeem tot in detail voordat wij de airco aan je opleveren. Uiteraard vertellen wij je ook hoe je optimaal van je airco kunt (blijven) genieten.

Professionele airco installatie in Vleuten

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de aanschaf en het laten plaatsen van een airco in Vleuten en omgeving. Het is zeer raadzaam om de installatie door een  specialist te laten uitvoeren, om problemen te voorkomen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het bijbehorende prijskaartje?

Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.