de Kroon InstallatiebedrijfAirco onderhoud in Vleuten

Airco onderhoud in Vleuten

Alles wat je wilt weten over airco onderhoud in Vleuten en omgeving

Een airconditioning is doorgaans een vrij onderhoudsarm systeem. Doordat vuil zich op de filters verzamelt,  doe je er goed aan om minimaal twee keer per jaar de filters schoon te maken. Je kunt de filters spoelen met lauwwarm water ernstige vervuiling. De binnen en buitenunit  kun je schoon houden met een droge doek. Maar daarnaast is het raadzaam om je airco te laten onderhouden door een specialist.

Hoe weet je dat je airconditioner aan onderhoud toe is?

Laat je geen regelmatig airconditioning onderhoud uitvoeren, dan kun je aan enkele zaken merken wanneer dit toch noodzakelijk is. Produceert je installatie bijvoorbeeld aanzienlijk meer geluid dan gewoonlijk? Dan kan dit op problemen in het mechanisme duiden. Hetzelfde geldt wanneer je airco er langer over doet om een ruimte te koelen. Overigens kan ook de te weinig koudemiddel de oorzaak zijn van het gebrekkige koelvermogen. En zie je dat je energierekening veel hoger is dan normaal? Laat ook dan airco onderhoud uitvoeren door een specialist.

De kosten voor airco onderhoud in Vleuten

Je kunt ons inschakelen voor eenmalig airco onderhoud in Vleuten. De prijs daarvoor is afhankelijk van de specifieke werkzaamheden. Het is belangrijk om ervan bewust te zijn dat regelmatig onderhoud van het grootste belang is om grotere mankementen, waaraan ook een groter prijskaartje hangt, te voorkomen. Wil je meer weten over de kosten van airconditioner onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij voeren alleen periodiek onderhoud uit op door ons geplaatste airco’s.

Je airconditioning in goede staat houden

Doordat vuil zich op de filters verzamelt,  doe je er goed aan om minimaal twee keer per jaar de filters schoon te maken. Dit kun je doen door de filters eruit te halen en schoon te zuigen met een stofzuiger. Je kunt de filters eventueel spoelen met lauwwarm water bij ernstige vervuiling. De binnen en buitenunit  kun je schoon houden met een droge doek. Maar daarnaast is het raadzaam om je airco te laten onderhouden door een specialist.

Voorkom hoge kosten met een airconditioning onderhoudscontract

Veel mensen binden zich liever niet aan een onderhoudscontract en schakelen ons pas in wanneer hun airco daadwerkelijk defect is. Zo wordt je echter met onnodig hoge reparatiekosten geconfronteerd. Door jaarlijks airco onderhoud door ons in Vleuten gevestigde bedrijf te laten uitvoeren, verleng je de levensduur van het systeem én voorkom je onnodig hoge kosten. Wij voeren alleen onderhoud uit op door ons geplaatste airco’s.

Interesse? Neem dat vrijblijvend contact met ons op!